Pizza Hut Sverige introducerar grab’n go

By on 7 maj, 2023
Bild: Pizza Hut

Pizza Hut Sverige introducerar grab’n go alternativet ”My Box”, på den svenska marknaden.

Pizza Hut Sverige lanserar införandet av ett nytt måltidsalternativ, My Box. Detta spännande tillägg till Pizza Hut-menyn riktar sig främst till unga vuxna och studenter, men kommer säkert att tilltala alla som älskar variation och enkelhet till ett bra pris.

Pizza Hut genomförde en undersökning, 2022, för att förstå konsumentvanorna. Studien visade bland annat att 47% av konsumenterna uppger att de längtar efter en ”on the go” pizza. Baserat på denna kunskap bestämde sig Pizza Hut Sverige för att introducera My Box för alla som letar efter en snabb lösning för lunch, mellanmål och andra tillfällen.

”Vi är glada över att introducera My Box på den svenska marknaden”, säger Andrea Lindgren, Chief Marketing Officer för Pizza Hut Sverige. ”Vi vet att våra kunder älskar variation och prisvärdhet, och My Box levererar båda. My Box är det perfekta alternativet för alla som vill ha en god och snabb måltid när man är på språng eller sitter på en picknickfilt i en mysig park. Vi är därför glada att kunna presentera My Box som en del av vår fortsatta resa med att återlansera Pizza Hut på den svenska marknaden Det här är en kampanj som vi tror kommer gå rakt in i målgruppen och bidra till nya gäster, både digitalt och i våra restauranger. Kampanjen kommer gå brett i de olika kanalerna med allt från radio till OOH och digitalt. Det är en fantastiskt fin kampanj vi lyckades sätta ihop på väldigt kort tid och visar igen på styrkan vi har internt att leverera snabbt med stor impact.”

My Box är ett måltidsalternativ som gör det möjligt för kunderna att välja mellan en kombination av klassiska Pizza Hut-favoriter; fluffig pizza med krispiga kanter, utvalda tillbehör såsom frasiga vitlöksbröd och dryck, allt i en bekväm pizzakartong. Med priset 89 kr är My Box ett budgetvänligt val för dig som är på språng och den perfekta lösningen när pizzasuget infinner sig, oavsett var du befinner dig.

”På Pizza Hut förstår vi vikten av att erbjuda prisvärda alternativ till våra kunder såsom våra populära bufféer till prisvärda erbjudanden i vår app. My Box blir ett ytterligare komplement, även den prissatt för att vara tillgänglig för alla, utan att någonsin offra kvalitet eller smak. Vårt åtagande är att tillhandahålla god mat och ett mervärde till våra kunder, och My Box är ett lysande exempel på det, säger Niklas Ågerup, Chief Product Officer för Pizza Hut Sverige. ”Vi förstår att unga vuxna och studenter ofta har snäva budgetar men ändå vill njuta av en tillfredsställande måltid tillsammans med vänner eller när man är på språng. My Box är ett smart och bekvämt val som för folk som vill ha valmöjligheter till övrigt utbud som finns i dagsläget på marknaden. Vi tror att detta är den perfekta lösningen för det behovet.”

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Pizza Hut

You must be logged in to post a comment Login