Popgenombrottet HON släpper singeln “Hatar att vara kär”

Av på 31 januari, 2021

Popgenombrottet HON debuterade våren 2020 och har på kort tid redan hunnit släppa fem singlar. Nu startar HON året med en smäll. ”Hatar att vara kär” håller igång pulsen från start till slut och handlar om hur galen man blir av att inte veta vart man står med någon.

Likt HON’s tidigare singlar har låttexten hög igenkänning och en catchy melodi – man vill både dansa, gråta och hålla med. Den är skriven av HON tillsammans med Aniela Eklund och Natali Noor.

– Visst är det kul att va kär! Men helt ärligt, vem hatar inte att va kär. Ni vet när man träffat någon ett tag, man hänger typ hela tiden, träffar varandras vänner och man är en grej?? Men ändå inte. Mellanläget. Det värsta och härligaste som finns. Ingen vågar fullt ut visa sina fulare sidor och ingen vågar ta upp vad man är. För tänk om den andra inte hunnit bli kär än? Om vi inte känner samma sak, om hen drar? Allt osagt bubblar över och hela kroppen skriker och måste veta nu om man är på riktigt eller på låtsas, berättar HON.

Artisten & låtskrivaren HON debuterade i april 2020 med singeln ”Rör mig som du” och har sedan dess bevisat att HON är en av de mest intressanta debutanterna på pophimlen just nu. HON’s låtar har redan över åtta miljoner spelningar på Spotify. Med peppande singlar som ”Bättre nu” och ”Mår så jävla bra” samt träffande ballader som ”20 minuter” och ”Kär i oss” feat. Alex Järvi har HON nått in i folks hjärtan och lagt grunden för vad som kommer bli ett spännande år 2021. Otaliga timmar i studion har resulterat i en låtskatt som heter duga och HON längtar efter att få dela med sig av dem inom kort.

Kultur | Regionalt
Örebronyheter

Källa Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in