Professionals Nord har öppnat i Örebro

Av på 11 februari, 2021

Professionals Nord jobbar med att skapa och bibehålla arbetstillfällen genom att leverera skräddarsydd kompetensförsörjning. År 2021 expanderar Professionals Nord i hela Sverige och en av storsatsningarna är etableringen i Örebro där kontoret äntligen öppnat.

Peter Bengtsson, Benny Kaya och Lovisa Berglund är gänget som startar upp Professionals Nord i Örebro tillsammans med Per Blad, framtida VD för regionen. Tillsammans har de lång erfarenhet i branschen och har redan kommit igång med att leverera skräddarsydd kompetensförsörjning i Örebro.

Benny berättar om år 2020 där nyckeln har varit att anpassa sig och ta hänsyn till läget och samtidigt behålla hög närvaro och affärsmässighet. Kreativa lösningar, att vara närvarande och ha en tät dialog med sina kunder är viktigt för att fortsätta stärka varandras verksamheter.

Förväntningarna på 2021 är höga, jag ser främst fram emot att få träffa alla företag, höra om deras nuläge och hjälpa dem i resan framåt genom skräddarsydd kompetensförsörjning, berättar Peter.

– Vi har redan fått en fin start och ett stort förtroende, vi vill fortsätta matcha rätt kandidater till rätt bolag, berättar Benny.

Professionals Nord är väldigt stolta över att Peter, Benny och Lovisa valt att kliva på uppdraget. Teamet i Örebro har lång erfarenhet från branschen och inom försäljning, de kommer senast från en branschkollega där de varit väldigt framgångsrika.

– Jag drivs av att skapa affärsmöjligheter och bygga relationer med våra kunder. Vi vill jobba 100 % lokalt i Örebro och skräddarsy lösningar för våra kunder. Detta innebär att rekryteringsprocessen anpassas utifrån kundens faktiska behov vilket gör att vi kan säkerställa den absolut bästa lösningen för både kort- och långsiktig kompetensförsörjning, berättar Benny.

– För mig är det viktigt att säkerställa att vi har en kvalitativ och rättvis rekryteringsprocess. Jag ser fram emot att få leverera många spännande arbetstillfällen hos våra kunder och erbjuda den absolut bästa kandidatupplevelsen, säger Lovisa.

Nu ser de mest fram emot att välkomna kollegor till kontoret och arbeta för att Professionals Nord ska bli en av de starkaste lokala leverantörerna i Örebro.

– Det som drev mig till att ansluta till Professionals Nord var det lokala fokus och skräddarsydda lösningar mot kunderna samt bolagets kultur där gemenskap är otroligt viktigt. Nu längtar jag efter att få köra igång resan tillsammans med gänget på kontoret och alla kunder i Örebro, berättar Peter.

Professionals Nord är även glada över att till hösten välkomna ombord regionens VD, Per Blad som senast kommer från en branschkollega. Per har haft olika chefsroller de senaste 25 åren i en rad olika branscher och personalintensiva verksamheter. De senaste 12 åren har han drivit och byggt upp bemanning- och rekrytering framgångsrikt i regionen, fast i en annan skepnad.

Lokalt
Örebronyheter

Källa: Professionals Nord

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in