Programmet klart för rekordstort Vinterspår i Lindesberg

Av på 8 februari, 2022

Rekordmånga utställare och evenemang (147 programpunkter) över hela Lindesbergs kommun – från Ramsberg i norr till Fellingsbro i söder. Programmet är nu klart för Vinterspår som flyttats fram från första helgen i februari till första helgen i mars – 5-6 mars.

Vinterspår är ett kulturevenemang som startades 2008 på initiativ av Lindesbergs Konstförening. Sedan dess har Vinterspår utvecklats till ett av kommunens största kulturevenemang med över hundra deltagare och tusentals besökare.

Syftet med Vinterspår är att erbjuda en mötesplats för det oväntade. En plats för reflektion och upplevelser – men också en plats för utbyten och samtal. Det är en experimentyta för nya möten mellan olika konst- och hantverksuttryck och nya arbetssätt.

Vinterspår 2022 bjuder helgen 5-6 mars på 147 programpunkter över hela Lindesbergs kommun:

Några av de programpunkter som erbjuds under Vinterspår i Björkhyttan och Spannarboda:

Försmak av Vinterspår 19 februari-6 mars

Alla som deltar i Vinterspår visar ett alster eller smakprov på vad som kommer att upplevas under Vinterspår 2022 på försmaksutställningen på Lindesbergs Stadsbibliotek som arrangeras av Lindesbergs Konstförening och pågår från 19 februari  till och med Vinterspårhelgen 5-6 mars.

Kultur | Örebro län
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in