Publikfavoriten Yankho har premiär i Örebro

By on 19 juni, 2024
Yankho uppträder i Örebro och Degerfors.

Foto: Hannes Nyling

När Yankho, känd från Barn-TV, ger sig ut på sommarturné med Folkets Hus och Parker blandas lek, sång, magi och dans till ett härligt virrvarr av skratt.

Föreställningen “Pop-up med Yankho!” har premiär på Spelgården i Wadköping, Örebro den 25 juni.

Pop-up med Yankho! är en familjeföreställning där Yankho med sin charmiga stil bjuder publiken, ung som gammal, på förstklassig underhållning. Under ledning av hans trygga hand färdas vi med värme och humor mellan lek, sång, magi, dans, och ren galenskap! Allt i ett enda härligt virrvarr av skratt å förtjusning!

Yankho bjuder garanterat också på en och annan Drakdans!

– Sommar och parker liksom hör ihop och finare sett att se sig om i Sverige finns inte! Varje föreställning – varje plats, varje publik – är unik, det är det som är så häftigt, säger Yankho.

‍Yankho Kamwendo har över 15 års erfarenhet av barn-TV och har en självklar scenpersonlighet, han är ett välkänt ansikte både för små och stora barn.

Yankho lägger stor vikt vid närheten till sin publik. Efter föreställningen träffar han gärna sin publik för fotografering, prat och allmänt kramkalas. “Tillsammans – Alla ska få vara med” är några av hans ledord.

Tisdag 25 juni 2024 inleder Yankho sin sommarturné på Spelgården i Örebro, onsdag 26 juni kommer han till Folkets Park i Degerfors.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Folkets Hus och Parker

You must be logged in to post a comment Login