Release för ny grön matbibel: Starta året med en hälsokick

Av på 7 januari, 2022

Healthy Happy Food visar hur enkelt det kan vara att äta grönt, hållbart – och gott.

– Vi fick idén när vi insåg att många som läst den första boken, Healthy Happy Living, efterfrågade enkla, näringsrika och goda recept, berättar författaren Annika Kvist.

Tillsammans med Viktoria Tindberg har hon nu skrivit Healthy Happy Food:

– Vi vill att fler ska få uppleva de positiva effekter vi kände när vi började äta växtbaserat.

Tanken, berättar Annika Kvist, är att boken ska inspirera till en hållbar och hälsosam livsstil på bara 28 dagar med växtbaserad kost.

Recepten i Healthy Happy Food är enkla, goda och näringsrika, säger bokens andra författare, receptkompositören Viktoria Tindberg:

– Det känns fantastiskt att kunna visa på vikten av att äta hållbart och gott, utan att man behöver kompromissa med vare sig tid eller en tight nyårsbudget.

Bokens förläggare, LB Förlags vd Louise Bäckelin säger att det var givet att följa upp succén Healthy Happy Living med Healthy Happy Food:

– Författarna visar alla fördelar med att äta grönt och att det verkligen inte är komplicerat eller svårt. Och vem behöver inte en positiv och inspirerande bok att starta det nya året med?

Annika Kvist är föreläsare, livsstilscoach, ledarskapskonsult och författare. Hon har arbetat som VD, marknadschef och affärsutvecklare, både internationellt och i Sverige. Under många år har hon byggt koncept kring hälsa och träning, bland annat inom Bonnierkoncernen och magasin som ToppHälsa, Amelia och Tara.

Civilekonomen Viktoria Tindberg brinner för hälsosam mat och driver Instagramkontot @afoodplace, där hon inspirerar sina följare att laga god mat med få ingredienser på enkla vis. Viktoria har även skapat recepten till Annika Kvists senaste digitala hälsoprogram och många av recepten i Healthy Happy Living och Healthy Happy Food.

Nöje
Örebronyheter

Källa: LB Förlag

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in