Releasefest av låten We’re shining på Makeriet

By on 10 maj, 2023
Bild: Bilda

Vinnarna av Musikschlaget, MPF Voices, släpper nu vinnarlåten We’re shining på Spotify! Det firar man med After Work på Makeriet i Örebro där det ingår livemusik, mingel, film och mycket mer.

Självklart uppträder gruppen MPF Voices med vinnarlåten från Musikschlaget.

We’re shining är en låt som handlar om allas lika värde, och om att alla får skina precis som de är!
Dessutom bjuder Simon Ledstam, som startat funkisprojektet för Bilda, upp Bildas verksamhetsutvecklare Charlotte Ollward och Tobias Lundgren på scen för en intervju om allt som är på gång inom Funkismusikverkstan.

Det blir en After Work med extra allt. Missa inte den!

MPF Voices är en del Bilda Svealands Funkisverksamhet där deltagarna varje vecka sjunger, dansar, spelar och skriver musik i vår Funkismusikverkstad. Funkisverksamheten hos Bilda Svealand startade 2021 och har vuxit under 2022. Strax över 30 personer deltar i funkisverksamheten hos Bilda Svealand.

Under förra året anordnade vi bland annat deltävlingen i Musikschlaget i Örebro där flera deltagare från Bildas funkismusikverkstad uppträdde. MPF Voices vann och tog sig till finalen där de tog hem segern. Man var även med under Funkis Under Bar Himmel, som anordnades av Örebro kommun i nära samarbete med Bilda, i Wadköping tillsammans med Nanne Grönvall, Jon Henrik Fjällgren och Boris René. Just nu pågår planering inför en musikal, deltagande i Funkismellon i Örebro och mycket mer.

Allt arbete sker i en nära samverkan med Örebro kommun för att det ska finnas en meningsfull fritid för den här målgruppen.

Missa inte releasefesten av låten We’re shining MPF Voices på Makeriet, fredag 12 maj 2023 kl. 17.00.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa: Makeriet

You must be logged in to post a comment Login