Res till lyxiga destinationer i dina videomöten

Av på 18 februari, 2021

I hur många av dina senaste videomöten har du önskat att du egentligen befann dig på en vit sandstrand? Eller njutit av en simtur i turkost vatten? Det är du förmodligen inte ensam om.

För att pigga upp hemmakontoren har Club Med lanserat drömska bakgrunder till ditt nästa videomöte, där finns bilder från nio av deras mest spektakulära resorter.

Det senaste året har det stått stilla på resefronten. Svenskarnas resande fick ett abrupt slut när pandemi och reserestriktioner blev verklighet. Mycket förändrades och för många kantades vardagen plötsligt av hemmajobb och videomöten. Researrangören Club Med har därför tagit fram en bildbank med bakgrundsbilder till videomöten från nio av sina resorter runtom i världen. Bland dessa återfinns vyer av kristallklart vatten i Seychellerna till paradisstranden Playa Esmeralda i Dominikanska Republiken.

– Svenskarna är väldigt sugna på att börja resa igen, det ser vi tydligt i vår data. Vi tycker det är viktigt att tillåta sig att drömma och därför vill vi skapa ett tillfälle i svenskarnas vardag där det finns utrymme att fokusera på annat än den pågående pandemin. Nu när vaccineringen i Europa även har dragit igång ser vi ännu ljusare på framtiden. Vi hoppas att våra härliga bakgrunder kan ge människor lite välbehövlig glädje och framtidstro. Och att det inspirerar till nästa drömresemål inför kommande tider då vi kan utforska världen igen, säger Estelle Giraudeau, Managing Director Northern Europe, Club Med.

Bilderna finns att ladda ner på Club Meds hemsida helt gratis inför nästa videomöte med kollegorna. Eller varför inte med nära och kära som du önskar att resa med?

Guide – så ”reser” du i videomötet

1. Gå in på http://www.clubmed.se/l/clubmed-ifera
2. Ladda ned de bilder du önskar att använda som bakgrundsbild i dina framtida videomöten
3. Öppna ditt program för videomöten
4. Gå till Inställningar
5. Gå sedan till på Bakgrundsinställningar
6. Klicka på Lägga till ny bakgrund och välj bland de bilder du laddat ned.

Nöje | Regionalt
Örebronyheter

Källa ClubMed

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in