Resan till Sydafrika är mer prisvärd än någonsin

By on 3 juni, 2023
Giraffer i Sydafrika.
Bild: Intoit Travel Group

Resan till Sydafrika är mer prisvärd än någonsin tack vare låg rand

Sydafrika har länge varit känt för sin otroliga skönhet, kultur och mångfald. Men det är också ett land som erbjuder en fantastisk upplevelse till ett mycket förmånligt pris. Med tanke på den gynnsamma valutakursen mellan randen och svenska kronan får man som resenär möjlighet att njuta av Sydafrika till ett mycket överkomligt pris.

– Randen har varit svag det senaste året, vilket har gjort Sydafrika till en mycket prisvärd destination för svenska turister, säger Malin Ternebrink, Product Manager på African Tours & Safaris som är en av de ledande researrangörerna i Sverige när det kommer till reseupplevelser till Södra och Östra Afrika. Hotell & lodger, utflykter och safariupplevelser blir nu mer prisvärda än någonsin.

Det finns många anledningar att besöka Sydafrika just nu. Landet erbjuder några av de mest unika och imponerande sevärdheterna i världen såsom Taffelbergen i Kapstaden, Krugerparken med ”The Big Five” och vackra kuststräckan Garden Route. Sydafrika är även känt för sina fantastiska vingårdar och världsberömda restauranger. Landets vinproduktion sträcker sig långt tillbaka i historien och har vunnit internationell erkänsla för sina högkvalitativa viner.

– En resa till Sydafrika står på mångas ”bucketlist” och är ett resmål som måste upplevas för att förstå dess skönhet och mångfald, säger Malin Ternebrink.

Nöje | Sverige/Världen
Örebronyheter

Källa: Intoit Travel Group
African Tours & Safaris är specialiserade på resor till Afrika. En personlig och trygg researrangör som har lång erfarenhet, genuin passion och djup kunskap. African Tours & Safaris erbjuder skräddarsydda paketresor med upplevelser och flexibilitet.
Alla resor är klimatkompenserade.

You must be logged in to post a comment Login