Ricky Rich & Blizzy tillbaka med nya Spotify Studio 100 samarbetet ”Guitar”

Av på 9 april, 2021

I oktober 2020 släppte två av de hetaste stjärnskotten Ricky Rich och Blizzy låten ”2vs2” som klättrade in på top 20 och streamat över 3,8 miljoner gånger. Låten hyllades och responsen var otrolig – både fans och profiler från kulturen har sedan dess pratat om att de vill se de två artisterna släppa mer tillsammans. Nu är det dags igen!

Idag släpper Ricky Rich & Blizzy sin nya singel ”Guitar”, ett samarbete med Spotifys Studio 100-program som tar oss närmare artisterna, texterna är mer personliga.

Ricky Rich & Blizzy introducerades till varandra för knappt ett år sen och klickade direkt. De har funnit en vänskap och spenderat många timmar tillsammans i studion. Under denna tid har tracket ”Guitar” vuxit fram. I videoklippen i spellistan 100 på Spotify berättar artisterna om den nya låten. Blizzy förklarar:

”Vi ringde producenten Shenzi, han gjorde ett beat från början, vi ville ha ett wavy beat först men Ricky tyckte vi skulle göra något helt annat, något annorlunda”.

”Det var då elgitarren kom in i bilden.” lägger Ricky till med ett leende.

Shenzi skapade ett nytt beat, Blizzy och Ricky lade sina verser och kände att dem hade hittat något som stod ut ur mängden.”Guitar” färdigställdes sedan i en härlig atmosfär i Spotify studion i Stockholm.

Ricky Rich & Blizzy berättar mer om låten och vad gitarren symboliserar:

”Vi har svårt att lita på en partner & folk runtomkring oss men det vi kan luta oss mot är våra gitarrer, alltså vår musik.” – Ricky.

”För en person kan en guitar vara vad som helst, för nån annan kanske de är en nära vän, en mamma, en pappa!” – Blizzy.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Warner Music International

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in