Riksbyggen öppnar dörrarna i Örebro och över hela Sverige

By on 6 mars, 2019
Riksbyggens Bonum Brf Pepparmyntan är byggd enligt kraven för Mljöbyggnad silver. Detta innebär bland annat låg miljöbelastning med god innermiljö, sunda material och att huset har projekterats med högt ställda energikrav.

Riksbyggen bygger bostäder för alla och i hela Sverige. Under Stora visningshelgen den 9-10 mars klockan 12-14 visar Riksbyggen bostadsrätter i totalt 56 projekt på 27 orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr. I Örebro visar Riksbyggen inflyttningsklara seniorbostäder i Bonum Brf Pepparmyntan.

– Riksbyggen har haft en bra start på försäljningen av bostadsrätter under årets första månader med byggstarter i projekt där säljmålen uppnåtts på orter som Eskilstuna, Kungälv, Gällivare och Sigtuna. Hållbarhet, nytänkande och trygghet är grunden i Riksbyggens bostadsproduktion och nu ser vi fram emot att öppna dörrarna till våra projekt under den kommande helgen, säger Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

Riksbyggen bygger för förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, citysälskare, hamsterägare, cyklister, hemmapappor, ensamstående, barnfamiljer och hela tjocka släkten.

– Två bra exempel där Riksbyggen gjort målgruppsanpassade koncept är Bonum Seniorboende och StegEtt. Med Bonum är Riksbyggen marknadsledande när det gäller att bygga seniorbostadsrätter och StegEtt vänder sig till personer som vill in på bostadsmarknaden, säger Tobias Dysenius.

Riksbyggen bostadsproduktion omfattar förutom bostadsrätter även hyresrätter samt kooperativa hyresrätter för äldre. Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet:

  • Riksbyggen utsett till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen
  • Unikt hållbarhetsverktyg i Riksbyggens nyproduktion av bostäder
  • Riksbyggen har flest nyproducerade flerfamiljshus certifierade med Miljöbyggnad
  • Solcellsanläggningar standard i Riksbyggens nyproduktionen av flerbostadshus

Regionalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login