Rusta sätter guldkant på julens dukningar

By on 17 oktober, 2021

Utomhusfirande med varma plädar och glögg eller ett vackert dukat bord med julens goda tillbehör? Bland Rustas julnyheter finns allt du behöver för att skapa en magisk bjudning.

Textilier är tricket för att göra julen extra ombonad. Bland årets nyheter finns mängder av dukar, löpare och tygservetter. Utgå gärna från ett färgtema, som rött och guld eller grönt och vitt, för att skapa en röd tråd i dukningen.

Dekorera bordet med mossa, grankvistar och röda äpplen för en naturnära känsla. På Rusta finns ett brett sortiment av naturtrogna konstväxter– perfekt för allergiker och doftkänsliga. En mistelgirlang i kombination med en ljusslinga blir ett fint blickfång i mitten av bordet, eller mini-vaser med kvistar av eukalyptus och snöbär.

Duka med Elsaform

Med stengods från Elsaform är det enkelt att skapa dukningar som passar lika bra till vardags som fest. Utöver grått, vitt och midnattsblått finns servisen nu även i grönt.

Bland köksnyheterna ryms flera praktiska kärl i gjutjärn, som mortel och fondueset, samt skärbrädor i trä – perfekta för både tillredning och servering.

Maxa julkänslan med detaljer

Levande ljus, eller varianter i LED, gör massor för stämningen. I år finns ett brett utbud av såväl Svanenmärkta kronljus som doftljus och snurrade varianter som ger ett personligt intryck. Sortimentet av LED-ljus växer, med flera verklighetstrogna modeller.

Att göra något lite extra för gästerna är ofta uppskattat. Spritsa gästens namn eller initialer på pepparkakor eller lägg besticken i en minijulstrumpa. Eller varför inte ställa en minitomte vid varje kuvert som en omtänksam gåva? Nytt för i år är flaskdekorationer i form av stickade jultröjor med tillhörande luva som garanterat blir julfestens snackis. God jul!

Rustas julsortiment landar i varuhuset i Örebro från slutet av september till mitten av oktober.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Rusta

You must be logged in to post a comment Login