Rusta storsatsar på höstens belysning

Av på 4 september, 2021

Belysningsavdelningen på Rusta växer när över 40 nyheter landar i varuhuset i september. Här ryms allt från prisvärda skärmar och lampfötter till detaljrika taklampor av hög kvalitet.

Rusta satsar rejält på belysning och breddar sortimentet främst inom taklampor och kompletta bordslampor. Inom taklampor introduceras bland annat tre helt nya modeller; Barcelona, Milano och Copenhagen. Här ligger fokus på hög kvalitet och genomtänkta detaljer. Resultatet – moderna lampor som verkligen tar för sig.

– Rustakunden har ett stort intresse för heminredning och vi vill vara en destination även inom belysning. Utöver vårt prisvärda basutbud erbjuder vi i höst även noga utvalda lampor som verkligen förtjänar en central plats i hemmet. Självklart fortfarande till oslagbara priser, säger Malin Lindh, produktchef.

Material och detaljer som står ut

Flera av Rustas belysningsnyheter har spännande ytor och material som verkligen ligger i tiden. Rottinglampan Hanoi är en taklampa som finns i både natur och svart utförande – som klippt och skuren att passa in i höstens naturnära inredningar. För den som gillar den klassiska stilen finns metallamporna Rotterdam och Oxford, med fina detaljer.

Bland bordslamporna står högblanka modellen Riga ut lite extra med sin mjukt rundade form. Lampan finns i blank vit samt i kromad metall. Modellen Bilbao i frostat utförande med sockel i trä, är en lättplacerad lampa som sprider ett mysigt sken.

Mysbelysning och batteridrivna ljus

Ju fler ljuskällor desto mer mys! Bland höstens lampnyheter är den röda tråden färger och mönster som kan leva vidare länge. Bordslampan Vasa har fot i keramik med matchande skärm i sammet, och passar lika bra på fönsterbrädan som nattduksbordet. Succélampan Berlin, med kupa i glas, kommer i höst i ny färgställning. För den som föredrar mönster finns flera valmöjligheter, som zebramönster och höstens blomsterprakt fångad i mönstret boudoir.

Utbudet av batteridriven belysning ökar, och bland nyheterna syns både lyktor och verklighetstrogna ljus. Ett perfekt val för den som gillar den mysiga känslan av levande ljus, men som söker ett säkrare alternativ som håller i många säsonger.

Nyheterna finns i varuhuset i Örebro från vecka 35.

Nöje | Sverige
Örebronyheter

Källa Rusta

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in