Rusta välkomnar våren och balkonglivet

By on 31 januari, 2023
Bild: Rusta

Äntligen dags att börja planera för varmare dagar, Rustas vår- och försommarnyheter innehåller allt man kan önska för att inreda balkongen och starta odlingssäsongen.

Hör du till dem vars längtan efter ljus och värme tar fart någon gång kring nyår? Redan i februari flyttar våren in på Rusta, och mängder av nyheter tar plats i varuhuset.

Snygga, praktiska och sköna utemöbler som ryms på en standardbalkong står högt upp på mångas önskelistor. Loungemöbeln Torino är en av Rustas mest populära, och kommer i vår i nya färger, beige och svart, där den svarta modulen är tillverkad i 50 procent återvunnen konstrotting. För den som vill möblera för fler finns nyheten Kos, en stilren lounge med soffa, fåtölj och bord.

Plantera, dekorera och skapa stämning

Att odla egna blommor, grönsaker och kryddor går minst lika bra på den lilla balkongen. I vår syns mängder av planteringstillbehör och snygga krukor bland Rustas nyheter. Med en tomat- eller potatiskruka får även den oerfarna odlaren fart på grönskan.

Textilier som mattor, sittdynor och kuddar för utomhusbruk gör det enkelt att piffa balkongen lite extra. I vår förnyas sortimentet med flera nya färger och mönster. Dekorativa parasoll har blivit en riktig bubblare, och bland nyheterna finns flera mindre modeller som passar utmärkt för balkongen.

Solcellsbelysning gör balkongen extra mysig och stämningsfull när mörkret faller och kräver ingen el. I vår växer sortimentet med allt från lekfulla djur till snygga lyktor och rislampor.

Nyheterna finns i varuhus från v. 7

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Rusta

You must be logged in to post a comment Login