Scoretts butikskoncept på Mariebergs Galleria har setts över

Av på 20 mars, 2019

Skomode, skovårdsexpertis och den höga personliga servicegraden står som signum när Scorettgruppen går en fullfjädrad kundupplevelse tillmötes, och satsar på att utöka dess fysiska butiksnät. Sex stycken butiksöppningar äger således rum i slutet av mars, om tre premiäröppningar och tre återöppningar.

En av återöppningarna sker på Mariebergs Galleria i Örebro där Scoretts butikskoncept har setts över!

I synergieffekt med e-handeln står omnihandelsaktören Scorettgruppens fysiska butiker i epicentrum för shoppingupplevelsen. Verksamheten tar därför fördel av potentialen i sina starka butiksenheter och fortsätter att utöka sitt rikstäckande butiksnät, varav sex stycken butiksöppningar äger rum strax innan månadsskiftet.

Först ut är premiäröppningen av butikskonceptet Scorett i Mölndal Galleria fredagen den 22 mars med koncepten Sneakers Corner och Håkanssons, och torsdagen den 28 mars slår man upp portarna på Kongahälla Shopping i Kungälv där verksamhetens samtliga butikskoncept kommer att etableras; Scorett, Håkanssons, Wallenbergs och Sneakers Corner. Därutöver har Scorett i Bergvik Köpcenter i Karlstad fått sig ett lyft, och har nypremiär i nya lokaler. Utöver premiäröppningarna står även ett antal återöppningar tillföljd av renovering eller ombyggnation på tur. Samtliga leds i butikskonceptet Scoretts regi, och är förlagda i Bromma Blocks, Marieberg Galleria i Örebro och Galleria Duvan i Karlstad.

Regionalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in