Sean Banan är tillbaka med ny musik

Av på 3 januari, 2022

2012 slog Gangnam Style med artisten PSY ner som en bomb över hela världen. Låten blev ett viralt fenomen då den som första musikvideo någonsin passerade en miljard views på Youtube och med en dans som spred sig som en löpeld in i allas hem och hus.

Nu denna nyårsafton när vi går in mot 2022, 10 år efter att originalet släpptes så är det dags för Sean Banan att tolka PSY med sin helt egna svenska version av Gangnam Style. PSY och hans medkompositör godkände direkt denna skämtsamma och roliga version som fritt översatt blev till ‘Svensson Style’ och handlar om olika danser som passar lika bra på skoldiscot, på pensionärshemmet och som kanske till och med kan beröra Tony Irving från Let’s Dance nu när Sean har vässat skrivarpennan.

På sitt vanliga charmanta, roliga och egna vis och med låtar som ‘Skaka Rumpa’, ‘Sean den förste banan’ och ‘Copacabanana’ i bagaget, bjuder Sean nu in gammal som ung till att fira in 2022 med Sveriges favoritbanan och dansa med till ‘Svensson Style’ i takt med att fyrverkerierna tänds.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Cosmos Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in