Serviceresor lanserar ny förbättrad app och bokningssida

Av på 25 augusti, 2021

Nu är det ännu lättare att boka färdtjänst och hantera sina övriga resor för alla som reser med Serviceresor. Region Örebro län har tagit fram en ny förbättrad app och bokningssida för att underlätta hanteringen av resorna. Den som är berättigad att resa med Serviceresor kan skapa ett konto i appen Serviceresan eller på bokningssidan serviceresan.lanstrafiken.se och komma igång direkt.

Som en del i den digitala utvecklingen lanserar Region Örebro län en ny förbättrad app och bokningssida för Serviceresor. Den som har tillstånd till färdtjänst kan boka, avboka eller ändra sina resor. Sjukresor och skolskjuts går bra att avboka i appen eller på bokningssidan. Det går också att se vilka tillstånd en person har och hur länge tillstånden gäller.

– Vi hoppas att appen och bokningssidan ska vara till hjälp för våra kunder och deras anhöriga i hanteringen av deras resor, säger Staffan Juliusson, chef för Serviceresor inom Region Örebro län. Det ska vara enkelt att logga in och kontrollera restider eller boka om en resa, fortsätter han.

För den som inte är en van datoranvändare eller inte har en smarttelefon finns alternativet att låta en närstående sköta resorna åt sig.

Som tidigare kommer Beställningscentralen vara öppen för telefonbokningar för den som hellre vill fortsätta använda sig av det. Förhoppningen är att ett ökat användande av appen och bokningssidan gör att det blir färre samtal och minskad risk för telefonköer för den som vill fortsätta ringa och boka sina resor.

Länet/Lokalt
Örebronyheter

Källa: Länstrafiken Örebro

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in