Sista matchen för säsongen.

Av på 5 april, 2013

Det är med både glädje och sorg man kommer att få uppleva den sista matchen för årets säsong. Glädje finns i att Örebro nästa säsong kommer spela i Elitserien och att hockeybevakningen innebär mycket med arbete och tid.

Men samtidigt skapas en tomhet då man inte längre kommer att sitta på pressläktaren och följa Örebros matcher live. Man kommer sakna stämningen i pressrummet, man kommer sakna när 14-3 sjunger med i ”Tro i våra Hjärtan” och man kommer sakna allt som berör hockeyn.

Och ikväll kommer vara sista gången på väldigt länge som man kommer att uppleva hockey. Men nästa gång jag kommer sitta där kommer lag som LHC, FBK och Saik på besök. Vi syns i Elitserien kära örebroare.

Matchen:
Det är Timrå som står för motståndet ikväll, en match som jag förväntar mig kommer bli väldigt avslagen. Timrå har inget att spela för och det har egentligen inte Örebro heller. Hemmalaget kan dock bjuda upp till en förfest innan det stora firandet på stortorget imorgon.

Jag tror Örebro kommer att vinna ikväll för att man spelar på hemmaplan och har lite mer spelglädje i laget. Man är klara för Elitserien och har bra kemi i laget.

Martins Tips: Örebro vinner med 4-1.

 Martin_AvedalMartin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in