SJ släpper höstens biljetter

Av på 16 juni, 2021

I dag den 16 juni släpper SJ biljetter för hösten, närmare bestämt för perioden 16 augusti – 11 december. Det gäller resor med SJs dag- och nattåg som då kan bokas i alla prisgrupper och flexibilitetsnivåer.

Regeringen har aviserat att den begränsning som i dag gäller och innebär att endast 50 procent av platserna i långväga buss- och tågtrafik får säljas, kan komma att upphöra den 15 juli. Med anledning av den planerade återgången till ett mer normalt läge kommer SJ inte längre visa spärrade platser i en särskild platskarta för den nya biljettperioden. Däremot kommer ett visst antal av platserna fortsatt att vara spärrade för försäljning, tills regeringens beslut är fattat och kommunicerat.

– Vi är jätteglada för att vi framöver kan välkomna gamla och nya kunder ombord på SJs tåg. Under en övergångsperiod från gällande restriktioner till nya bestämmelser kan det kanske vara lite otydligt med vad som gäller. Jag tror att det kommer att gå utmärkt, om vi alla hjälps åt att fortsätta visa hänsyn till varandra. Ett bra tips är att hålla sig uppdaterad med vad som gäller genom att läsa informationen på sj.se eller i vår app, säger Mats Almgren, chef för kommersiell trafik på SJ.

För perioden från 16 augusti går det bra att återigen boka delad plats i sov- och liggvagnskupé på SJs nattåg.

Nöje
Örebronyheter

Källa: SJ

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in