Tre dagar kvar till Skateboard-SM på Brädcentralen i Örebro

By on 17 november, 2021
Tävlingar med deltagare från hela landet och alla skateboardföreningar samlas i Örebro för att tävla på SM i Street på Brädcentralen Örebro skateboardhall.

Föreningen Örebro Skateboard står som värd för att arrangera SM Svenska Mästerskapen i Skateboard Street, Fredag 19 – Söndag 21 November 2021 på  Brädcentralen, Örebro.

– Nu när restriktionerna har släppt och vi har börjat återgå till full verksamhet igen så känns det så gött att kunna presentera ett SM igen, – Katta Sterner, Sveriges Skateboard Förbund.

Tävlingar med deltagare från hela landet och alla skateboardföreningar samlas i Örebro för att tävla på SM i Street på Brädcentralen Örebro skateboardhall i klasserna Dam, Junior, Senior och Master. Sveriges bästa Skateboard åkare i street kommer göra upp i respektive klass under lördag och söndag.

Det är nu 2 år sedan senast det var ett SM i Skateboardens Street gren, då vi nu har möjlighet med lättade restriktioner för tävlingar och publik är det dags igen.

Sveriges Skateboard Förbund tillfrågade Örebro Skateboard som sitt första val, vilket gör att vi med kort framförhållning kan genomföra ett fantastiskt event över tre dagar.

Med Sveriges bästa åkare och massa roligt runt evenemanget är ett fantastiskt kvitto på vilken status vi har i Skateboard Sverige, och att jobbet med att bredda och utveckla verksamhet och organisationen i föreningen tar oss till nya nivåer.

Örebro
Örebronyheter

Källa Örebro Skateboard

You must be logged in to post a comment Login