Skatteverket informerar om möjligheten att få deklarationen tidigare digitalt

Av på 20 januari, 2019

Idag publicerade Skatteverket ett pressmeddelande med information om att fler kan få tidigare skatteåterbäring i år samt att de som skaffar digital brevlåda senast 28 februari får deklarationen tidigare. Redan idag använder nära 3 miljoner svenskar Kivra, de kommer att få veta om de får tillbaka på skatten redan i början av mars.

Nästan 15 000 företag och myndigheter skickar idag post via Kivra, det innebär att du som använder tjänsten kan samla post såsom fakturor, vårdkallelser, lönespecifikationer och deklarationen på ett ställe. Snabbt, smidigt och dessutom bra för miljön!

”Över tre miljoner personer är redan anslutna till en säker digital brevlåda för myndighetspost och fler skulle ha nytta av att vara det. Då får man myndighetspost digitalt, vilket är säkrare, snabbare och många tycker också det är enklare.” säger Johan Schauman, deklarationsexpert på Skatteverket i pressmeddelandet.

Får du tillbaka på skatten?
Skatteverket är en av de avsändare som skickar post via Kivra, de skickar bl a deklarationen digitalt. Det innebär att du som använder Kivra snabbt kommer att få veta om du får tillbaka på skatten och dessutom har möjligheten att få skattepengarna redan i april. Läs mer och skaffa Kivra på kivra.com/deklarationen

Ekonomi | Regionalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in