Skid-SM enligt plan på SM-veckan vinter i Örebro

Av på 18 januari, 2015

Idag lämnade Skidförbundet klartecken till att SM-tävlingarna i längdskidor genomförs enligt plan på SM-veckan i Örebro.

”Ännu återstår arbete med att få banorna i tävlingsdugligt skick men Örebro kommun har garanterat att bistå med den hjälp som behövs för att tävlingarna ska kunna genomföras”, skriver Skidförbundet i ett pressmeddelande.

Läs hela pressmeddelandet från Skidförbundet

Övriga idrotter som är beroende av det kommande vädret och förutsättningarna på Örebro skidstadion är draghund, skidorientering, skridsko och naturrodel. De idrotterna fortsätter förberedelserna för att genomföra sina SM-tävlingar enligt tävlingsprogrammet.

På Örebrotravet finns rallycross och stadioncross som är beroende av vädret för att genomföra sina tävlingar. Båda idrotterna planerar just nu att genomföra sina tävlingar enligt tävlingsprogrammet. För rallycross krävs det kyla för att skapa det underlag som krävs. Och för stadioncross behövs det såväl kyla som snö.

– Det känns just nu väldigt bra att samtliga idrotter planerar att genomföra sin tävlingar enligt plan och program under SM-veckan i Örebro och att Örebro kommun gör allt för bistå med den hjälp och stöd som behövs, säger Per Bergljung, projektledare SM-veckan.

Allt om SM-veckan och tävlingsprogram här>>

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in