SM i Drillsport avgörs i Helsingborg.

Av på 23 maj, 2013

På lördag inleds de svenska mästerskapen i Drillsport på Idrottens hus i Helsingborg. Som arrangör står Bjuv/Helsingborg Drillsportförening som har hela elva starter kvalificerade till tävlingen.

Redan på årets första tävling plockade föreningen hem två guld och därefter har antalet medaljer blivit ännu fler. På Skånedrill i april avgjordes att föreningens seniorteam blivit uttagna att representera Sverige på EM i Helsingborg i juli.

– Vi är så stolta över att ha fått hit två stora mästerskap till Helsingborg, kul att vi har våra hemmastarter på tävlingsgolvet vid båda tävlingarna, säger Amelie Nilsson ordförande i Bjuv/Helsingborg Drillsportförening.

På lördag kl. 09:30 blir det invigning av arrangemanget och sedan drar grundomgången igång. På lördagskvällen annonseras vilka som kvalificerat sig till finalomgången som inleds på söndag kl. 09:00.

På söndagen sänds tävlingarna även på Danssportförbundets Webb-TV kanal: play.danssport.se

Vill ni komma till Idrottens hus för att se sista genrepet? Bjuv/Helsingborg Drillsportförening har musiktest och klädkontroll mellan klockan 15:00-16:00 nu på fredagen den 24/5.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in