Snabbmatskedjan La Pasta Veloce växer och söker nya etableringar i Sverige

Av på 14 januari, 2020
La Pasta Veloce i Westfield Mall of Scandinavia

Den svenska snabbpastakedjan La Pasta Veloce ser tillbaka på ett bra år 2019 och satsar nu på att expandera till ett flertal mellanstora städer i Sverige under år 2020.

– Stärkta av våra framgångar i Westfield Mall of Scandinavia och inte minst från vår senaste etablering i Kongahälla, så känner vi oss trygga med att vi står oss i konkurrensen med de andra snabbmatskedjorna, säger Hanna Frilén, VD på La Pasta Veloce.

La Pasta Veloce som byggt sitt restaurangkoncept på Italienska traditioner men också på italienarnas temperament och snabbhet, kallar sitt koncept ”slow food fast”. Fokus ligger på färsk pasta som tillverkas lokalt i restaurangerna och egengjorda såser, men konceptet innehåller även ett flertal av de vanligaste rätterna som vi förknippar med Italien såsom pizza och risotto.

– I en bransch som är väldigt konkurrensutsatt har vi hittat ett koncept som är mycket uppskattat av kunderna och som passar in i alla lägen där det finns höga flöden av trafik. Just nu söker vi lämpliga lokaler och franchisetagare för etablering i städer med mer än 80 000 invånare, säger Hanna Frilén, VD på La Pasta Veloce.

La Pasta Veloce etablerades 2015 och har idag tre restauranger i Stockholm, Uppsala och Kungälv.

Regionalt
Örebronyheter

Källa La Pasta Veloce

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in