Sommarens limiterade dofter är här

By on 24 maj, 2023
Bild: The Body Shop

Zesty Lime Blossom & Luscious Lychee, sommarens limiterade dofter är här.

Sommarens limiterade dofter gör entré med doser av ljuvlig, fruktig litchi, zestig lime och blommiga inslag perfekta för en törstig sommarhud.

Zesty Lime Blossom

Ljuvliga Zesty Lime Blossom är en fräsch och blommig serie berikad med limeblomsextrakt och vårdande Community Fair Trade-producerad aloe vera från Mexiko. Doftnoterna består av frisk citronsorbet, plommon och bergamottzest i toppen, följt av limeblomma och neroli i mitten och rundas av med vit bärnsten och tonkaböna i botten.

Serien består av tre produkter som tillsammans skapar en optimal sommarrutin: Shower Gel, 250 ml är en lätt löddrande duschgel som rengör huden och friskar upp sinnet med sin blommiga och citrusaktiga doft av limeblommor. Följ upp med Water-Gel Body Yogurt, 200 ml, en fjäderlätt fuktgivare som har en helt ny formula med en unik, mjuk vatten-gel-konsistens som liknar gelé skapad för en varm sommarhud. Applicera den på torr eller fuktig hud direkt efter duschen för en snabb absorbering och återfuktning i 24 timmar.

Avsluta rutinen med Face & Body Mist, 100 ml – en produkt i ett nytt format som kan användas på både ansikte och kropp. Misten är berikad med C-vitamin som förser huden med fukt och bidrar till extra lyster. Perfekt för en snabb fuktboost och uppfräschning on-the-go. Dessutom fungerar den som en utmärkt förlängning av doften.

Förpackningarna är av återvunnen plast, inklusive återvunnen Community Fair Trade-plast från Indien. Glasflaskan och aluminiumkorken i misten är återvinningsbara.

Luscious Lychee

Sommarens andra doft är Luscious Lychee; en fruktig och fräsch serie med fyra kroppsprodukter med lätt och mjölkig konsistens som är berikade med litchiextrakt och aloe vera. Doftbasen står stadig med mysk och cederträ med ros och syrén som ett blommigt hjärta, som toppas med litchin som gör sällskap med päron och röda bär.

I serien finns fyra ljuvligt blomdoftande produkter: Inled rutinen med Shower Cream, 200 ml, en mjölkig duschkräm som löddrar upp till ett lätt och fluffigt skum som skonsamt rengör huden. Möt Body Scrub, 250 ml i steg två som innehåller sheasmör från Ghana och krossade valnötsskal som exfolierar. Denna uppfriskande fruktiga skrubb glider över kroppen, exfolierar milt och mjukgör torra partier. Med sin fräscha och fruktiga doft av litchi är den ett perfekt duschtillbehör i sommar.

Air-Whipped Body Butter, 200 ml har en härlig, vispad konsistens som skyddar och återfuktar huden i 72 timmar tack vare innehållet av aloe vera, extrakt från litchi och sheasmör. Sist men inte minst i kvartetten finns Eye Sheet Masks, 2×6 ml – en svalkande sheetmask för ögonen som förser den känsliga huden under ögonen med fukt efter en lång dag i solen. Låt masken verka i 15 minuter och massera därefter in återstående produkt i huden.

Samtliga förpackningar är av återvunnen plast, inklusive återvunnen Community Fair Trade-plast från Indien.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: The Body Shop

You must be logged in to post a comment Login