Sommarens sista konsert för Moa i Svalbo

By on 8 augusti, 2022
Foto: LindeKultur

Söndag 14 augusti kl 19:00 är det dags för sommarens sista konsert för Moa Rudebert i Svalbo Café med Tullamore Brothers. ”Troligen även den sista sommarkonserten som jag själv arrangerar på caféet”, skriver Moa som lämnar över sommararrangemangen till Mia Nordberg som tog över caféet förra sommaren”. Författarkvällarna och andra arrangemang kommer Moa att fortsätta med.

En konsert har Moa Rudebert kvar i sommar – söndag 14 augusti blir det drag på caféscenen. ”Våra gamla vänner Tullamore Brothers kommer. Och tar med sig Christy O´Leary – en av världens mest ansedda ”Uillean Pipers” (Irländsk säckpipa). Och de har hotat med att ta en paus framöver så ingen vet hur länge vi kommer att få vänta på att få höra dem igen, om någonsin….så det blir verkligen nånting alldeles extra. Ta chansen att få höra dem – kanske den inte kommer igen!”

Begränsat antal platser så ring eller skicka ett sms och boka. 0705663560. Konserten blir utomhus så ta på er varma kläder för säkerhets skull – så här långt ser väderprognosen bra ut. Kl 19 börjar det, bara 250:- kostar det och fika med macka och kaka ingår.

Kulturaktiebolaget har en konsert kvar på caféscenen i sommar: Thomas Järvheden kommer 20 augusti. Biljetter till det genom www.tickster.com.

Kultur | Örebro län
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login