Sommargåva till medarbetare och stöd till det lokala näringslivet

Av på 26 maj, 2021

Förra årets sommargåva uppskattades av både medarbetare och näringsliv, nu har kommunstyrelsen i Lindesberg beslutat att även i år ge ett presentkort som kan användas som betalning för varor och tjänster inom Lindesbergs kommun.

Coronaviruset har haft stor inverkan på hela samhället. Såväl Lindesbergs kommuns medarbetare som det lokala näringslivet har påverkats.

 – Det känns bra att vi har möjlighet att göra så här i år igen. Medarbetarna är så viktiga och vi vill visa vår uppskattning för det arbete som gjorts under året. Vi vill också göra vad vi kan för att bidra till det lokala näringslivet, säger Bengt Storbacka (S), kommunstyrelsens ordförande.

Sommargåvan förväntas ge en positiv effekt på näringslivet då det tidsbegränsade presentkortet kan användas hos företag registrerade i Lindesbergs kommun som erbjuder varor eller tjänster.

Beslutet om sommargåva fattades i kommunstyrelsen tisdag 18 maj. Sommargåvan ska delas ut så snart som möjligt och har en giltighetstid fram till och med september 2021.

Länet | Lindesberg
Örebronyheter

Källa Lindesbergs kommun
Presentkort från Lindesbergs kommun – frågor och svar – https://www.lindesberg.se/sommargava

 

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in