Sommarlov och ett gratis bad

By on 27 maj, 2021

Sommarlovet närmar sig med stormsteg, idag är det bara två veckor kvar till skolavslutningen! Och det firar vi med att idag börja med utdelningen av en badbiljett till Kumlas alla barn och ungdomar födda 2005-2015. Biljetten gäller som inträde vid ett tillfälle till Djupadalsbadets utomhusbad och kommer att delas ut i skolan, alla barn kommer att få en biljett innan skolavslutningen. Biljetten är giltig under hela sommarlovet under perioden 10 juni – 17 augusti 2021.

–  Det är väldigt kul att kunna erbjuda en sån här aktivitet igen, som är så uppskattad och dessutom viktig för vattenvana och simkunnighet, säger Elisabeth Jangenby, fritidschef på Kumla kommun.

De barn och ungdomar som bor i Kumla, men som inte går i kommunal skola här, får sin biljett direkt i receptionen på Djupadalsbadet, från och med skolavslutningsdagen 10 juni.

Vi följer de rekommendationer som gäller på grund av coronapandemin och antalet besökare är därför begränsat på vårt utomhusbad. Aktuell information hittar du alltid på www.djupadalsbadet.se

Sommarens aktiviteter i vårt digitala lovprogram

Vi har i vanlig ordning tagit fram ett digitalt sommarlovsprogram fylld med aktiviteter som sträcker sig över hela sommarlovet. Programmet finns från och med 7 juni att hitta på www.visitkumla.se/lov

Programmet kan komma att ändras, så tänk på att kika in i det digitala lovprogrammet emellanåt för aktuell information.

Saknar du din badbiljett?

Skulle det vara så att du efter skolavslutningsdagen fortfarande inte fått någon badbiljett, så är du välkommen att höra av dig via e-post till kultur.fritidsnaemnd@kumla.se, så ordnar vi det åt dig.

Nöje | Länet
Örebronyheter

Källa: Kumla kommun

You must be logged in to post a comment Login