Sonja Aldén möter publiken på Makeriet

Av på 6 juli, 2021

På Makeriet möter Sonja publiken i sitt akustiska konsertformat med rubriken ”Ett fönster mot ljuset”, en intim konsert med värme och eftertanke, personliga reflektioner och tidlös musik.

Med fin balans mellan humor och allvar och en stor portion hopp välkomnar Sonja dig att släppa taget om vardagen för en stund. Sänk axlarna, ta ett djupt andetag och låt dig svepas med på en stämningsfull resa.

Sonjas varma röst, vackra melodier, livsbejakande texter och personliga tilltal har gjort henne till en av våra mest älskade artister, och med sånger som ”För att du finns”, ”Du är allt”, ”Sluta aldrig gå”, ”Meningen med livet” och många, många fler, lämnar Sonja Aldén ingen oberörd.

Mer om Sonja:

Från musikalteatern i Huddinge där hon växte upp, via medverkan i en mängd olika musikaliska grupper, ledde så vägen fram till genombrottet i Melodifestivalen 2007 där megahiten ”För att du finns” blev ”Årets låt” på Svensktoppen efter att ha prenumererat på förstaplatsen i över ett halvår.

Sonja blev ”Årets Nykomling”och flerfaldigt grammisnominerad samt vann Rockbjörnen i kategorin ”Årets kvinnliga artist”. Sonja har sedan dess turnerat flitigt runt om i landet, varit programledare för flera av SVT´s högtidsprogram och har utöver många skivsamarbeten även hunnit släppa 6 soloalbum.

Hennes älskade kärlekshymn ”Du är allt” är än idag en av de mest önskade låtarna vid bröllop.
 
Missa inte när Sonja Aldén kommer till Makeriet för att möta publiken, Fredag 9 Juli och Lördag 10 Juli 2021!

» Mer information här «

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Makeriet

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in