Fotboll | Steven Gerrards avskedsmatch direktsänds i Eurosport 2

Av på 26 mars, 2015

Söndag 29 mars samlas en rad stjärnspelare på Anfield i Liverpool för att delta i en välgörenhetsmatch där Steven Gerrards och Jamie Carraghers drömelvor möts. Förutom det goda syftet är det också en chans för Liverpoolsfansen att hylla Gerrard, som snart gör sin sista match för klubben. Matchen kommer att direktsändas i Eurosport 2 16.00.

Efter 28 år i klubben har det snart blivit dags för Steven Gerrard att tacka för sig på Anfield. Bland meriterna sedan debuten i a-laget 1998 finns höjdpunkter som Champions League-titeln 2005, UEFA Cup-vinsten 2001, två FA Cup-bucklor och tre segrar i ligacupen. Lagkaptenen och klubbikonen kommer efter Premier League-säsongen att flytta till USA och spela för LA Galaxy i MLS.

I ett av sina sista framträdanden i den röda tröjan ska Steven Gerrard tillsammans med en rad forna Liverpoolstjärnor och andra storspelare att samla in pengar till välgörenhet i ”Liverpool All-Star Charity Match”. Det är nu klart att matchen direktsänds i Eurosport 2 kl 16.00 söndag 29 mars.

– Liverpool är en av de populäraste klubbarna i Sverige och det känns väldigt bra att kunna direktsända Steven Gerrards avskedsmatch på Anfield, med så många världsstjärnor inblandade. Det blir en match med starka känslor, säger Emir Osmanbegovic, sportchef för Discovery Networks Sweden.

I ”Liverpool All-Star Charity Match” Har Steven Gerrard och långvarige lagkamraten Jamie Carragher tagit ut varsin drömelva. Intäkterna går till klubbens välgörenhetsorganisation Liverpool FC Foundation.

Gerrards lag: Brad Jones, John Arne Riise, John Terry, Steven Warnock, Xabi Alonso, Ryan Babel, Kevin Nolan, Fernando Torres, Luis Suaréz, Thierry Henry, Steven Gerrard (kapten).

Carraghers lag: Pepe Reina, Álvaro Arbeloa, Martin Kelly, Raul Meireles, Luis Garcia, Jonjo Shelvey, Craig Noone, Didier Drogba, Dirk Kuyt, Craig Bellamy, Jamie Carragher (kapten).

Sport | Fotboll
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in