Står finalisterna från Örebro som segrare

By on 7 oktober, 2022
Davide Lindkvist och Sandra Walther Krogen i Folketorp/ Krogen som inte finns högst upp och Mikaela och Lukas Julher CleanSea under.
Bild: Företagarna

Står finalisterna från Örebro som segrare av Årets Företagare i Sverige 2022

Först vann årets finalister i sin kommun för att därefter stå som segrare i regionsfinalen, nu tävlar finalisterna en sista gång för att bli den som kammar hem årets mest prestigefyllda tävling och därmed koras till Årets Företagare i Sverige.

– Vi lever i en tid som våra barnbarn kommer att läsa om i historieböckerna. En tid som ärrar oss alla. Trots de svårigheter vi alla står inför fortsätter många företagare att bidra till vårt gemensamma välstånd. Därför är det extra viktigt att hylla våra finalister som är en av de som skapar jobben i vårt land och tryggar vår välfärd. Världen befinner sig i kris men våra finalister ser trots detta möjligheter som bidrar till samhället. Samtliga finalister är värdiga vinnare, säger Eva Cooper Regionchef i Örebro

Att vara företagare handlar ofta om att lyckas övervinna motgångar och vända dem till framgångar, för att göra det krävs mod, svett och tårar.

Finalisterna som tävlar för Örebro är:

….

Årets Företagare: David Lindkvist och Sandra Walther, från Askersund.

Davide Lindkvist och Sandra Walther
Krogen i Folketorp/ Krogen som inte finns

Månskenskrögare som öppnar upp krogen med jämna och ojämna mellanrum.

Regionens motivering
Genom att fokusera på det nära och kära utvecklar dessa företagare inte bara sitt eget koncept utan bidrar till andra småföretagares framgång, och det på flera ställen i vårt län. Med en imponerande kreativitet, tillfälligheter och smarta, snabba beslut, som blev till bra beslut, drivs duon ett spännande och unikt upplägg i en tuff bransch med stenhård konkurrens. Och kunderna bara älskar – det som inte finns.

….

Årets Unga Företagare: Mikaela och Lukas Julher, från Örebro.

Mikaela och Lukas Julher
CleanSea

CleanSeas syfte är att skydda havets djurliv från skadligt skräp, och skapa en ren framtid för havet.

Regionens motivering
Företagare är problemlösare, de ser en utmaning och finner en lösning. Och de gör det bra! Precis så kan Örebroduon som blir Årets unga företagare i Örebro län beskrivas. Problemet handlar om planetens överlevnad, och målet är att göra skillnad för havets djurliv och skapa en ren framtid för våra hav. Med 20 ton plast borta från västkusten hittills driver företagarna på förändringen med en imponerande målmedvetenhet. Grattis Mikaela och Lukas Juhler, ni inspirerar oss alla!

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Företagarna

You must be logged in to post a comment Login