Steph K släpper nya singeln “Eva & Adam”

By on 13 september, 2022

Nu släpper Sveriges R&B-löfte Steph K nya singeln “Eva & Adam”, som ger oss ännu ett feministiskt avtryck i hennes katalog och tar oss tillbaka hela vägen till Edens lustgård. Låten har redan fått stor uppmärksamhet på TikTok och ikväll firar hon släppet med en efterlängtad releasefest på Hobo Hotel.

Låten är producerad av nederländska producenten Morry (Karol G, Farruko) och släpps idag via Sony Music.

”Varenda tjej i världen har någon gång upplevt en man – speciellt som har makt i någon form – som har ljugit och bedragit för att sedan skylla allt på någon annan. Det har alltid varit så och eftersom majoriteten av historieböcker och religiösa skrifter är skrivna av män, så lekte jag med tanken om att ”tänk om Adam tog tuggan först och skyllde på Eva?”. En rolig tanke bara. Det skulle ändå vara mer logiskt.” – Steph K

Den här singeln följer upp sommarens framgångar efter låten Hala Hala (Hot Girl Summer), som även den fick ett stort genomslag och trendade på Steph Ks TikTok.Under sommaren förgyllde hon fansens dagar med livespelningar på bland annat Way Out West (Spotify 100 Scenen) och Debaser. Hon är nu även aktuell som skådespelare i den nya svenska långfilmen “Stammisar” (i regi av Måns Nyman). Sedan hennes debut under hösten 2020 har hon släppt singlarna Rutin, Space, Gucci & Dior, Cirkel, Hala Hala (Hot Girl Summer) och Sheitana.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

You must be logged in to post a comment Login