Stina Storm tackar för sig efter närmare 14 år på City Örebro

By on 7 juli, 2021
Arkivbild

City Örebro har under Stina Storms ledning vuxit och blivit en organisation att räkna med när det gäller stadsutveckling. Idag när hon lämnar över stafettpinnen är det en helt annan organisation än när hon startade hösten 2007. Trots pandemin så har organisationen idag en stabil ekonomi och ett stort förtroende hos både kommunen och medlemmarna. 

– Även om det är tråkigt att Stina beslutat sig för att säga upp sig så känner vi oss trygga med organisationen även framåt. Vi har beslutat att låta vice VD Malin Carlsson gå in som tillförordnad VD till dess styrelsen beslutat sig för vilken profil den nya VD ska ha. Vi är tacksamma för den tid, energi och kämparglöd som Stina bidragit med under alla år på City Örebro och önskar henne lycka till framöver, säger Christina Åhlstedt, ordförande i City Örebro.

Under pandemin har kommunen sett nyttan med den samverkansorganisation som City Örebro är, vilket också lett till nya projekt såsom t.ex utökat uppdrag där kommunen ser nyttan med en vision om Lokal e-handels portal som startas upp i augusti. Dessutom är tiden mogen att se över det totala uppdraget utifrån det nya läget efter pandemin.

– Jag har haft ett fantastiskt uppdrag med flera tuffa och utmanande uppdrag på City Örebro, men nu är det dags för mig att gå vidare mot nya utmaningar. Nu får dessutom styrelsen en helt ny möjlighet till omstart med de nya förutsättningar som gäller idag. Jag lämnar med varm hand över ansvaret till Malin Carlsson, som jobbat på City Örebro som projektledare i flera år.  Hon kommer att klara detta uppdrag perfekt och jag har lovat att finnas kvar som som mentor i de fall detta skulle behövas, säger Stina Storm

– Jag känner mig förstås hedrad över förtroendet från såväl avgående VD som hela styrelsen och även om jag kommer att sakna Stina ser jag fram emot att leda organisationen framåt tills dess styrelsen rekryterat ny VD, säger Malin Carlsson, vice VD på City Örebro.

Lokalt
Örebronyheter

Källa: City Örebro

You must be logged in to post a comment Login