Stjärntecknet vägleder dig rätt

Av på 21 maj, 2022
Arkivbild

Våren närmar sig sitt slut och sommarkänslorna börjar smyga sig på. Inför sommarmånaderna är det dags att se över vilka hälsoprodukter du är i behov av. Är du driven som Skytten, känslostyrd som Kräftan eller lugn som Stenbocken?

Life tipsar nu om vilka produkter du bör prova baserat på ditt stjärntecken.

Vi har alla olika behov som kan skifta beroende på sinnesstämning och vilken plats du är på i livet. Därmed kan en push i rätt riktning vara det som behövs för att uppnå en känsla av harmoni. Kosttillskott har olika karaktärsdrag precis som oss. Därför är det intressant att gräva i sitt stjärntecken och anpassa produkterna utefter sig själv och ens behov.

Hälsotips efter ditt stjärntecken:

….

Eldtecknen (Väduren, Lejonet och Skytten)

Det som kännetecknar personer födda i eldens tecken är att de är drivna, passionerade och karismatiska. Med en hög energinivå finns risken att de aldrig upplever en lugn stund. En normal stressbalans är viktigt för alla men kanske främst för dig som känner igen dig i eldtecknets karaktärsdrag. Tillskottet KSM66 kan hjälpa dig längst vägen mot stillheten.

Ashwagandha’s fullspektrumextrakt bidrar till en ökad stresstålighet, ork och uthållighet.

….

Jordtecknen (Stenbocken, Oxen och Jungfrun)

De mest karaktäristiska dragen för de som tillhör jordtecknet är lugnet, uthålligheten och tålmodigheten. Samtidigt finns en kraftfull sida av envishet och stark arbetsmoral. Att hitta en normal och trivsam balans i livet kan därför vara svårt. Om livet känns som en känslomässig berg-och dalbana kan det veganska kosttillskottet Saframyl Positive Mood hjälpa dig återfå en känslomässig balans och bidra till en positiv sinnesstämning.

….

Lufttecknen (Vågen, Vattumannen och Tvillingarna)

Det som bäst beskriver personer födda i lufttecknet är att de är väldigt kommunikativa, sociala och kvicka. De är måna om att utvecklas och vara innovativa men stress och koncentrationssvårigheter kan ibland ta över. Tillskottet Rosenrot kan därför vara en bra produkt för dig som känner igen dig i luftens tecken. Det ökar koncentrationen, energin och motverkar trötthet.

….

Vattentecknen (Kräftan, Skorpionen och Fiskarna)

Personer som är födda i vattnets tecken utmärker sig för att ha mycket känslor. De är analytiska och uppmärksammar saker som för många andra passerar obemärkt förbi. När händelser i livet griper tag om en kan det kännas överväldigande. Det kan därför vara skönt att underlätta bearbetningen av känslor och få ett tillskott av energi. Kosttillskottet Clear Brain bidrar till en normal kognitiv prestationsförmåga, är uppiggande och används för att motverka trötthet.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en balanserad kost och hälsosam livsstil.

Hälsa | Örebro
Örebronyheter

Källa Life
Läs mer på http://lifebutiken.se/

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in