Strateg avancerar i Årets Byrå!

Av på 24 februari, 2013

En elfteplats för två år sedan, en sjundeplats förra året – och i år avancerade Strateg till en fjärdeplats i Årets Byrå. Tävlingen avgjordes på tisdagskvällen då analys- och konsultföretaget Regi, som arrangerar Årets Byrå, hade prisceremoni på Stockholm Waterfront.

– Det är fantastiskt roligt, eftersom det är kunderna som bestämmer, säger en lycklig Leif Goldkuhl, delägare och projektledare på Strateg.

Det är tredje året i rad som Strateg deltar i Årets Byrå och man närmar sig stadigt en topp tre-placering.

– Vi jobbar långsiktigt med våra kunder och har fokus på kundnytta i allt vi gör. Det här priset är resultatet av ett medvetet och mångårigt samarbete med våra kunder. Nästa år går vi för förstapriset, säger Leif Goldkuhl.

Årets Byrå är indelad i 15 olika kategorier och Strateg tävlade i klassen reklambyråer med en byråintäkt på 25-50 miljoner kronor om året. I bedömningen får byråernas största kunder – i Strategs fall kunder som ger en byråintäkt på mer än 400 000 kronor om året – dels svara på en enkät, dels intervjuas om vad de tycker om sin byrås arbete utifrån ett 20-tal olika kriterier.

Och det visade sig att Strateg har några av branschens mest nöjda kunder.

– I kväll firar vi den fina placeringen, men i morgon är det jobb igen – och nu är vi ännu mer taggade att skapa framgång för våra kunder, säger Leif Goldkuhl.

Bland Strategs kunder finns exempelvis Aftonbladet, Holmen, Volvo Construction Equipment, Atlas Copco, Tåg i Mälardalen och ÖSK.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in