Studenter och arbetsgivare möts på Campusmässan 2023

By on 27 mars, 2023
Illustration: Örebro Universitet

Över 100 arbetsgivare finns på plats när Campusmässan arrangeras på Örebro universitet på onsdag.

– Det här är ett fantastiskt tillfälle för våra studenter att lära känna sina framtida arbetsgivare, säger Anna Asplund, projektledare för Campusmässan.

Förra året blev det en hybridmässa, och året dessförinnan var Campusmässan helt digital. På onsdag får studenter och arbetsgivare äntligen mötas i en helt fysisk mässa i Novahuset på Örebro universitet.

– Att få träffas och prata på riktigt är oslagbart. Vi är så glada över att Campusmässan 2023 går att genomföra som en fysisk mässa, säger Anna Asplund.

Stort intresse från arbetsgivare

Fler än 100 företag och organisationer finns på plats för att möta sina framtida anställda.

Här märks både stora företag som SAAB, Epiroc och Handelsbanken, liksom mindre företag, fackföreningar, branschorganisationer och myndigheter som Skatteverket, Kriminalvården och Migrationsverket. Många kommuner och regioner deltar också i Campusmässan.

– Vi vet att våra studenter är attraktiva på arbetsmarknaden, därför känns det extra bra att det kommer arbetsgivare från i princip alla branscher.

Särskild satsning på entreprenörskap

För studenter som är intresserade av entreprenörskap och företagande finns experter från både Startcentrum, Inkubera, Companion och Örebro universitet på plats en trappa upp i Novahuset.

Campusmässan arrangeras i Novahuset på Örebro universitet onsdag den 29 mars mellan 10–15.

Örebro
Örebronyheter

Källa: Örebro Universitet
Här kan du läsa mer om Campusmässan – oru.se/campusmassan

You must be logged in to post a comment Login