Sushi Yama blir tre med Örebro Krämaren

Av på 17 juni, 2021
Foto: Richard Ström

Idag öppnar den tredje Sushi Yama restaurangen i Örebro. Den här gången i gallerian Krämaren, även kallad ”Örebros bästa cityshopping”. Den sushiälskande staden, kan nu äntligen välkomna ytterligare en Sushi Yama inne i City. Det var fyra år sedan som den senaste restaurangen öppnade på Stortorget och fem år sedan den första etablerades i Marieberg galleria. Restaurangjätten kan nu checka av sitt 59:e nyöppning och en fjärde etablering i staden ligger i framtidsplanerna.

”Våra befintliga restauranger på Stortorget samt Marieberg har länge haft en god utveckling. Det finns en fortsatt efterfrågan på Sushi Yamas koncept och vi är nu glada att kunna tillgodose gästernas behov med ytterligare en restaurang i City. Med denna etablering ökar vi tillgängligheten i Örebro och läget i Krämaren med egen entré ut mot gatan ligger i linje med vår strategi.” berättar Anders Molin, Expansions Manager.

Krämaren, som finns mitt i smeten av Örebro, är en av Sveriges äldsta gallerior med över 50 år av framgång. Idag ägs Krämaren och Vågen Gallerian av samma ägare, vilket innebär att båda galleriorna blir en naturlig mötesplats i centrala Örebro.

Utöver Sushi Yamas klassiska meny kan även bao buns och dumplings beställas. Restaurangen är belägen med egen entré mot Drottninggatan. Öppningen skapar 6-7 nya arbetstillfällen.

Fakta

Öppning: Torsdag den 17 juni kl.10.00
Öppettider: Måndag-fredag 10.00-19.00, lördag 10.00-17.00, söndag 12.00-16.00
Adress: Drottninggatan 27, 702 22 Örebro

Lokalt
Örebronyheter

Källa: Sushi Yama

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in