Svår bortamatch för ÖSK ikväll.

Av på 10 juni, 2013

Kampen om superettan fortsätter för Örebro SK. Ikväll möter man Landskrona Bois på bortaplan och det är ett bra hemmalag som står för motståndet.

För tillfället ligger ÖSK etta i tabellen på samma poäng som Falkenbergs FF, de både har 23 poäng men ÖSK har bättre målskillnad och ligger därför på första plats.

ÖSK:s spel har inte övertyga och de har en förmåga att inte utnyttja sina målchanser som de får. Men ändå leder de serien. De vinner matcherna utan att imponerar och tyvärr måste man acceptera det, man kan inte alltid vinna med stil.

Mot Landskrona kommer ÖSK att få det svårt, det är ett tekniskt skickligt lag som är inne i en formtopp. Iaf om du får tro ÖSK:s tränare Per-Olof Ljung, då han beskriver laget inför kvällen på ÖSK:s hemsida.

Och jag tror att det blir oavgjort ikväll. Frågan är om Landskrona kan slå ÖSK, även om de spelar på sin hemmaplan. Samtidigt kan ÖSK:s förmåga att sumpa målchanser kosta en seger ikväll. Falkenberg möter GIF Sundsvall på hemmaplan morgonkväll. Efter den matchen vet vi om ÖSK fortfarande leder serien.

Bild: Arkivbild Örebronyheter

Martin Avedal - RedigerareMartin Avedal
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in