Svenska Huski Chocolate går in i Formel 1 med McLaren

Av på 6 februari, 2019

McLaren Racing och Huski Chocolate är stolta över att idag meddela att de ingått i ett flerårigt partnerskap. Varumärket Huski Chocolate kommer att vara representerat på bakvingen av McLarens 2019 Formel 1 bil, MCL34. Det svenska företagets varumärke kommer också att synas på teamets tävlingsförare, Carlos Sainz och Lando Norris, samt teampersonal.

Från och med idag kommer Huski Chocolate att servera både varma och kalla chokladdrycker vid McLaren Technology Center i Woking, Storbritannien, och i McLarens Racing-teamdepå, för teampersonal, partners, media och tävlingsgäster på Formel 1-evenemang runt om i världen.

Zak Brown, CEO, McLaren Racing, ”Vi är glada att ha Huski Chocolate med i vårt team och vi kommer stödja dem i deras ambitiösa planer genom att erbjuda dem vår globala plattform. Jag ser fram emot att njuta av en härlig Huski chokladdrink på banan och tillsammans dela vårt äventyr med vår nya partner.”

”Huski Chocolate har alltid handlat om livsstil och äventyr, så vad kan vara en bättre plattform att stödja vår fortsatta expansion än den unika livsstilen i Formel 1? Efter att vi träffade McLaren på deras huvudkontor i Storbritannien var vi övertygade om att de var rätt partner för att hjälpa oss att marknadsföra våra, unika chokladdrycker över hela världen”, säger Fredrik von Essen, Styrelseordförande Huski Chocolate

Sport | Motor
Örebronyheter

 

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in