Sveriges älskade rock ’n’ roll duo kommer till Karlskoga

Av på 26 november, 2021
Sveriges älskade rock 'n' roll duo Henrik ”Elvis” Åberg och Jerry ”Lee” Carlson på turné med ”A Christmas With Elvis And Friends”!

Stjärnduon Henrik Åberg och Jerry Carlson presenterade sig för hela svenska folket 1996 i TV4:s tittarsuccé ”Sikta mot Stjärnorna”. Sedan dess har det sålts guldskivor, medverkats i Melodifestivalen, Svensktoppen m.fl. och gjort flertalet succéturnéer runt om i hela landet.

Nu är det klart för en ny gemensam julkonsertturné runt om i landet med ”A Christmas With Elvis And Friends”, det blir ett stopp i Karlskoga Lördag 11 December 2021 i Nya Folkets hus/Teatersalongen.

– Min personliga favorit epok med Elvis har alltid varit hans gospel och julrepertoar, så gissa om jag är taggad att ge mig ut på julturné i denna magiska tid. Att få träffa publiken igen och tillsammans dela lite av detta känns så oerhört värdefullt, säger Henrik Åberg.

Turnépremiär blir det i Härnösand den 26 november och gästar 18 orter från Örnsköldsvik i norr till Värnamo i söder och det kommer att bjudas på legendariska hits och stämningsfulla julkonserter runt om i landet tillsammans med stjärnduon Henrik ”Elvis” Åberg och Jerry ”Lee” Carlson från Elvis mäktiga gospellåtar till att hänföras av Jerry ”Lee” flinka pianospel.

Missa inte ”A Christmas With Elvis And Friends” 2021 i Karlskoga Lördag 11 December 2021 i Nya Folketshus/Teatersalongen.

Kultur | Örebro län Karlskoga
Örebronyheter

Källa Werecki Promotion Company

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in