Sveriges största barnpassningsföretag kommer till Örebro och Örebro län

Av på 9 februari, 2018

Sveriges största barnpassningsföretag tar nästa steg mot att bli rikstäckande, från mitten av februari 2018 kommer Nannynu! till Örebro för att erbjuda hjälp med barnpassning till alla familjer boendes i området.

Nannynu!, Sveriges största barnpassningsföretag sett till omsättning, öppnar nu upp i Örebro för att bemöta det växande intresset för att skaffa barnvakt. Samtidigt öppnar företaget upp i hela Örebro län och kommer också tacka ja till förfrågningar från familjer i resten av landet. Till en början var företaget endast verksamt inom Stockholms län, men påbörjade expansionen till fler orter redan 2014.

– Inledningsvis kom kunderna från innersta Stockholm, men för varje år som gått har förfrågningarna spritt sig mer ut i landet, säger Robert Bällstav, kommunikationschef på Nannynu!

Idag är Nannynu! störst i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Företaget har över 1200 kunder och drygt 1400 barnvakter. På grund av den ökande efterfrågan på barnpassning tar företaget nu nästa steg mot att finnas i hela Sverige. Att utvidga verksamheten till Örebro känns som ett naturlig steg, inte bara för att det är Sveriges sjätte största stad, menar Robert Bällstav.

– Redan innan planerna att öppna upp i Örebro har det kommit in förfrågningar från staden, i och med universitetet och stadens storlek tror vi att det finns goda möjligheter att familjer ska höra av sig om hjälp samtidigt som vi hittar kompetent personal.

De allra flesta som arbetar som barnvakt på Nannynu! är studerande, ofta mellan 17-23 år, Örebro är en attraktiv studentstad och att företaget öppnar upp i staden medför att fler studenter får möjlighet till jobb vid sidan om studierna. Alla som är minst i gymnasieåldern har möjlighet att söka jobb hos Nannynu!, så länge de har erfarenhet av barnpassning sedan tidigare och kan visa referenser på det.

Länet
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in