The Boppers släpper singeln ”Motorbikin”

Av på 1 maj, 2022
Foto: Leo Josefsson

45-års-jubilarerna Boppers släpper nu sin andra singel Motorbikin’ från sitt kommande album White Lightning.

Boppers är tillbaka och det med besked!

Med första singeln från nya plattan fick bandet folk att vrida upp volymen ordentligt! Boppers producerat av Tomas Skogsberg, vilken överraskning! När sen bandet som hemliga gäster spelade på The Hellacopters releaseparty var succén ett faktum!

Nu laddar man om och singel nummer två är bandets version på Chris Speddings klassiker ”Motorbikin” från 1975!

Tillsammans med den legendariske producenten Tomas Skogsberg (The Hellacopters, Backyard Babies med flera) har bandet spelat in sitt nya album ”White Lightning”! The Boppers firar 45 år som band och med ”White Lightning” är ett album där de bevisar att de fortfarande är ett band som betyder något.

Det är ett album för gamla fans lika mycket som för nya generationer Boppers-diggare och efter 45 år på vägarna låter Boppers hungrigt och är precis som alltid up-to-date.

Berättelsen om The Boppers är en saga om några tonåringar från Stockholm som var på rätt plats vid fel tidpunkt. Att bilda bandet 1977 när punkrocken exploderade runt om i världen, deras syn på 50-talets doo wop och rock ’n’ roll kunde inte vara mer omodern men de vägrade att passa in och gjorde det till en succé.

The Boppers – White Lightning – release 1 Juli på Wild Kingdom / Sound Pollution.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sound Pollution Distribution

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in