Thomas Stenström i Humlehagen – praktisk info & bussbiljetter

Av på 10 september, 2021

På scenen uppträder Johannes Räihä och Thomas Stenström. Kvällarna är utsålda så kom i tid för att säkra bäst möjliga sittplats.

17:00 – Området öppnar – food trucks, bar och musik på området!
22:30 – Området stänger.

Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på festivalområdet. Området är även kontantfritt, så endast betalning via Swish eller kort.

Mat och dryck

Restauranger på plats för kvällen är Mike’s Food Truck, Papa Sierra Social club, Mäjsta Gård och Pinklish. Även kaffe från Fogarolli och glass från En får tacka. Det finns olika valmöjligheter på mat och för frågor kring meny och/eller allergier kontakta respektive aktör.

Hela området är ett serveringsområde med försäljning av mat, dryck och alkohol. På serveringsområdet måste man enligt gällande regler sitta ner vid en sittplatsoch man får sitta max 8 personer per sällskap. Det är alltså för närvarande inte tillåtet att stå upp eller mingla runt på serveringsområdet annat än vid köer till beställning av mat, dryck, vid toalettbesök etc. Tänk på att hålla avstånd till andra sällskap!

Vanliga frågor

Finns det sittplatser? -Ja, det finns det gott om bänkar, stolar, bord och enklare sittplatser – mer än tillräckligt för alla. Alla platser har dock inte direkt sikt mot scen, så kom i tid för att säkra bäst möjliga sittplats!

Får jag ta med paraply eller egen stol? -Nej (pga av säkerhetsrisken/skymd sikt). Kläder efter väder gäller och det finns även ett begränsat antal regnponchos att köpa till självkostnadspris.

Hitta till Humlehagen

Humlehagen ligger cirka 15-20 min från Örebro. Hitta hit (Tjugesta 426, Glanshammar).

  • Olika alternativ att ta sig till humlehagen:
  • Cykla från Örebro (cirka 45 min).
  • Åk med Humlehagen-bussarna. Bussarna avgår 17:00 från Fredsgatan (Myrorna) i Örebro. Hemresa ca 22:30 från Humlehagen. Begränsat antal platser. Bussbiljetter finns att köpa här (klicka på köp).
  • Samåk med bil. Parkering 20 kr, betalas via Swish och går till Glanshammars IF. Det är 5-10 minuters promenad från parkeringen till konsertområdet. Kontakta Humlehagen om man är rörelsehindrad för parkering nära området.

Kultur | Örebro län Humlehagen
Örebronyheter

Källa Kulturaktiebolaget

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in