Thomas Stenström releasefest i Humlehagen

Av på 20 augusti, 2021

Thomas Stenström är tillbaka stort i år och vi kommer få se honom blomstra ut och bli Thomas med hela svenska folket, 17 september väntar hans femte studioalbum ”spring baby spring” och därefter är han en av huvudpersonerna i årets upplaga av Så Mycket Bättre.

Under sommaren har vi bland annat sett honom i programmen Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg. Thomas har hittills presenterat ”Det är nog aldrig för sent för oss två” och ”Nätterna” från hans kommande album. Nu är det dags för den tredje singeln ”Hej Hallå” att presenteras innan vi får ta del av albumet i sin helhet. Låten ”Hej Hallå” har ett starkt ID av fart och dansanta nerver och gör sig perfekt till sommarens sista kvällar. Låten är skrivan av Thomas Stenström, Isak Friberg,Christian Olsson och Jens Resch. Producerad av Thomas Stenström och Jens Resch.

Thomas är en av Sveriges mest uppskattade artister och har gått igenom flera varv av självkritik och eufori. Han har gjort sina tiotusen timmar. 2012 släppte han sitt debutalbum ”Nåt annat, nån annanstans” och låten ”Detsamma” fick stor spridning. Två år senare började saker hända på riktigt; 2014 kom albumet ”Fulkultur” och singeln ”Slå mig hårt i ansiktet” skar sig genom alla lager. Låten blev nominerad till både P3 Guld och Grammis. Däremellan hann han spela på klubbar, festival- och sommarscener landet runt innan han 2017 släppte sitt tredje album ”Rör inte min kompis”. Våren 2019 kom EPn ”Uddevalla Dreamer (del1)” som bland annat innehöll det framgångsrika singlarna ”Adios Amigos” och “Himlen över City” därefter följde en fullspäckad sommarturné. 2019 avslutade Thomas med att släppa hyllade albumet ”Dreamer”. Senast var Thomas aktuell med singeln ”Ser du månen där du är ikväll?” som är ledmotivet för Cancerfondens vinterkampanj och i skrivande stund gått dubbel platina och toppar ännu listorna och spelas flitigt på radio.

Albumspåren presenteras och släpps upp på spotify vartefter varje gigg på turnén genomförs. Set-listen av nya låtar för spelningarna kommer därav växa för var dag fram till albumrelease 17 september.

Inför albumsläppet åker Thomas Stenström ut på turné, eller som han själv väljer att kalla det, en 10 dagars lång releasefest där tredje stoppet blir i Humlehagen Lördag 11 September 2021. En enda stor lång releasefest där man som konsertbesökare kommer vara först med att höra den nya musiken.

Kultur | Länet Humlehagen
Örebronyheter

Källa Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in