Tillsammans för pepp till stadskärnans besökare

By on 23 februari, 2021
Exempel på budskap på banderollerna

Nu mer än någonsin behöver människor pepp och kärlek!

Förra veckan firade vi alla hjärtans dag, nu har vi på City Örebro hittat ett sätt att sprida kärlek under en längre period där olika aktiviteter stärker varandra. Denna aktivitet Projektet kallar vi för ”kärlek i city” och i projektet ingår både fototävling vid kärleksträdet, Utsmyckningar i tomma skyltfönster på temat och nu lanserar vi Örebros kärleksgata.

Idén föddes när vi stod och tittade på julbelysningen som snart skulle tas ner och lämna ett tomrum efter sig. Vår tanke var att om vi kunde fylla detta tomrum med färgglada och positiva budskap från olika företag så skulle skulle det kunna ge lite extra pepp till örebroarna och besökarna till stadskärnan. 

Nu kan vi konstatera att tillräckligt många företag nappat på erbjudandet, så under mars månad kommer det att sättas upp banderoller på temat. Företagen får ha med sin logga och antingen väljer man ett eget citat eller så kan man välja bland olika positiva citat som City Örebro tagit fram för ändamålet.

– Jag är glad att jobba tillsammans med kreativa kollegor som ständigt kommer på nya ideér och att flera företag vill vara med och bidra, säger Stina Storm VD på City Örebro. 

– I dagsläget har vi med oss bl.a. Svenska kyrkan, ÖBO, Kulturaktiebolaget m.fl, men det finns fortfarande möjlighet att höra av sig till oss om man vill vara med och ge sin kärlek till Örebroarna, berättar Nina Dahlström, eventansvarig på City Örebro.

– Genom att köpa en banderoll kan man på ett enkelt sätt glädja sin nästa, stötta stadskärnan samtidigt som man stärker sitt eget varumärke, berättar Mattias Lesnik marknadsansvarig på City Örebro.

Banderollerna kommer att sitta uppe i tre månader och ses av alla som vistas på gatan. Detta är ännu ett exempel på alla de coronasäkrade aktiviteter City Örebro och våra medlemmar gör för att stärka stadskärnan under pandemin.

Lokalt | Örebro
Örebronyheter

Källa City Örebro

You must be logged in to post a comment Login