Timbuktu & MASAKA trio i Humlehagen – praktisk info

Av på 30 juli, 2021
Varmt välkomna till Humlehagen i helgen!

17:00 – Området öppnar – food trucks, bar och musik på området! – 22:30 – Området stänger.

På scenen uppträder Etzia & Timbuktu & MASAKA trio.

Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på festivalområdet. Området är även kontantfritt, så endast betalning via Swish eller kort.

Mat och dryck

Restauranger på plats i helgen är Kulturbistron, Pinklish och Kvarteret. Det finns flera valmöjligheter på mat och för frågor kring meny och/eller allergier kontakta respektive aktör.

Hela området är ett serveringsområde med försäljning av mat, dryck och alkohol. På serveringsområdet måste man enligt gällande regler sitta ner vid en sittplats och man får sitta max 8 personer per sällskap. Det är alltså för närvarande inte tillåtet att stå upp eller mingla runt på serveringsområdet annat än vid beställning av mat, dryck, vid toalettbesök etc. Tänk på att hålla avstånd!

Vanliga frågor

Finns det sittplatser? 

-Ja, det finns det gott om bänkar, stolar, bord och enklare sittplatser – mer än tillräckligt för alla. Alla platser har dock inte direkt sikt mot scen, så kom i tid för att säkra bäst möjliga sittplats!

Får jag ta med paraply eller egen stol?

-Nej (pga av säkerhetsrisken/skymd sikt). Vid dåligt väder finns regnponchos att köpa till självkostnadspris.

Hitta till Humlehagen

Humlehagen ligger cirka 15-20 min från Örebro. Hitta hit (Tjugesta 426, Glanshammar).

Olika alternativ att ta sig till oss:

Cykla från Örebro (cirka 45 min).

Åk med våra Humlehagen-bussar. Bussarna avgår 17:00 från Fredsgatan (Myrorna) i Örebro. Hemresa ca 22:30 från Humlehagen. Bussbiljetterna för 31/7 är tyvärr utsålda.

Samåk med bil. Parkering 20 kr, betalas via Swish och går till Glanshammars IF. Det är 5-10 minuters promenad från parkeringen till konsertområdet. Kontakta oss om du är rörelsehindrad för parkering nära området.

Kultur | Länet
Örebronyheter

Källa Kulturaktiebolaget

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in