Toppmatch i VM – 25 NHL-spelare på isen!

Av på 12 maj, 2013

Idag har Tre Kronor spelledigt i VM. Det hindrar inte att en av VM:s absoluta toppmatcher i grundspelet spelas idag söndag. Kanada möter Tjeckien i en klassisk streckmatch med slutspelsplatser och placeringar i potten.

Det kommer att vimla av NHL- och KHL-spelare på isen i två lag som båda vill vinna för att skaffa sig så bra utgångsläge som möjligt inför slutspelet. Det gäller att ta chansen att få se sådan toppishockey.

Skoda, ishockey-VM:s huvudsponsor, gör det möjligt att presentera ett bra erbjudande för att ännu fler ska kunna uppleva matchen på plats. Genom samarbetet med Skoda, är priset för biljetterna till morgondagens match 349 kronor. För biljetter se vmbiljetter2013.se

Kanada har stjärnor som Claude Giroux, omslagspojke på NHL 13, från Philadelphia Flyers, Steven Stamkos Tampa Bay Lightning som förra året var nominerad till Hart Memorial Trophy som NHL:s bästa spelare, Mike Smith, målvakt i Phoenix Coyotes förra året i Stanley Cupfinal, Matt Duchene, Colorado och bröderna Eric och Jordan Staal från Carolina Hurricanes med Stanley Cup och OS-guld på meritlistan.

Tjeckien ställer upp med spelare som målvakten Ondrej Pavelec från Winnipeg Jets, Jacub Voracek, Philadelphia Flyers, Jiri Hudler Stanley Cupmästare med Detroit Red Wings numera i Calgary Flames, Radim Vrbata och Martin Hanzal från Phoenix Coyotes och flera KHL-spelare.

Idag är det en riktig höjdare för hockeyälskare med två så starka lag på isen. Jag tycker själv att denna match på förhand var en av VM:s höjdare och nu när den också är så viktig för båda lagen att vinna tror jag på en riktig hockeyupplevelse. Att vi nu tillsammans med en av våra partners kan få fler att se toppishockey live är förstås jätteroligt, säger Tony Wiréhn generalsekreterare för den svenska VM-organisationen.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in