Tove Styrke släpper singeln ”Another Broken Heart”

By on 5 september, 2022

Den 3 juni kom Tove Styrke tillbaka med fulla krafter när hon släppte sitt fjärde album ”HARD”. Det fick ett fantastiskt mottagande och hyllades både i Sverige och internationellt.

Nu släpper hon nya singeln ”Another Broken Heart”, som fulländar albumet med sin sista addering. Nu rivstartar hon hösten med en stor Skandinavienturné med start den 23 september och avslöjar snart fler internationella turnéplaner.

”Another Broken Heart handlar om heartbreak. En kompis till mig blev dumpad och det var då jag skrev den. Jag tycker om det filmiska stråket tillsammans med beatet som driver på. Det känns både naivt och storslaget på något sätt vilket jag tycker passar låten”, säger Tove.

Låten släpps idag via Milkshake/Sony Music. Den är skriven av Tove Styrke, Jason Gill, Wilhelm Börjesson, Emelie Walcott och Oskar Widen samt producerad av Jason Gill och Oskar Widen.

Tove Styrke har under sin tid som artist blivit en av våra mest hyllade popstjärnor i Sverige och internationellt, där hennes musik har streamats över 360 miljoner gånger. I år har hon varit på USA- och Europaturné med världsartisten MARINA och har tidigare turnerat internationellt med Kate Perry och LORDE samt åkt på egna headlineturnéer i USA, England, Australien och Skandinavien. För fyra år sedan släppte hon sitt kritikerrosade album ”Sway”, som även det fick ett exceptionellt mottagande över hela världen, Grammisnomineringar och prisades på P3 Guld för “Årets Pop”.

Tove Styrke kommer till Örebro och Kulturkvarteret den 29 Oktober.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa: Sony Music

You must be logged in to post a comment Login