Trav| ATG kryddar Elitloppsfesten med två spelnyheter

Av på 15 maj, 2015

Högre odds på samtliga vinnarspel samt möjlighet att spela på vinnaren av Elitloppet i förväg. Det är de stora spelnyheterna inför årets största travfest.

Elitloppet närmar sig och för att höja temperaturen ytterligare kring ett av världens största travevenemang sker både spelmässiga och sportsliga förändringar.

Under VinnarVeckan den 25-31 maj höjs återbetalningen, vilket kommer att ge ungefär sex procent högre odds på vinnarspelen. Som exempel skulle vinnaroddset på Timoko i förra årets Elitlopp varit 3,12 istället för 2,94.

– Vi satsar stort på Elitloppet i år och då känns det fantastiskt att kunna erbjuda både trogna och nytillkomna kunder möjligheten att spela till lite bättre odds än vanligt under VinnarVeckan, säger Sten Andersen, marknadschef på ATG.

Utöver höjda odds kommer man även att kunna spela på Elitloppets vinnare i förväg. Så fort startlistorna till försöksloppen har lottats släpps en spellista på samtliga 16 inbjudna hästar där spelare kan satsa på vem de tror står som slutgiltig segrare.

Elva av sexton hästar är hittills inbjudna till Elitloppet och resultaten de närmsta veckorna kommer ha stor inverkan på det slutgiltiga startfältet. Precis som förra året kommer vinnaren i Prins Daniels lopp på Gävletravet den 23 maj att direktkvalificeras till Elitloppet. Men nytt för i år är att även vinnaren i Algot Scotts Minne den 16 maj på Åby tilldelas en direktplats allt förpackat under konceptet Vägen till Elitloppet.

Sport | Trav
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in