Trav | Dags för tidernas största nyhet på V75

By on 24 januari, 2016

Den 13 februari lanseras den största nyheten i V75s historia – tilläggsspelet V75 Boost. Med möjlighet att vinna upp till 100 gånger vinsten ger V75 Boost extra spänning till ett av Sveriges största och mest uppskattade spel.

V75 Boost ökar chanserna till de riktiga drömvinsterna. Vi är övertygade om att det extra spänningsmomentet kommer att gillas av både nya och inbitna travspelare, säger Sten Andersen, marknadschef på ATG.

När V75 introducerades 1993 blev det snabbt en succé, uppskattat för de stora vinsterna. Genom att välja till V75 Boost deltar spelaren, utöver ordinarie spel, i en dragning av ett slumpmässigt Boost-nummer. Tilläggsspelet kan öka vinsten rejält, upp till 100 gånger pengarna. V75 Boost är ett tillägg och påverkar inte spelet, spänningen eller vinsterna för den som fortsätter spela V75 som vanligt.

– De flesta av våra spelformer bygger på skicklighet. Nu ser vi att det är populärt att lägga till ett element av tur till skicklighetsspel för att oftare kunna nå de riktigt stora vinsterna. Att kunna erbjuda det på V75, ett av de största spelen i Sverige sett till både engagemang och omsättning, känns fantastiskt roligt, säger Sten Andersen, marknadschef på ATG.

Varje vecka spelar omkring en halv miljon spelare på V75. Med en omsättning på över 4,6 miljarder kronor, en tredjedel av ATGs omsättning, är V75 större än de flesta andra populära spelen; inklusive Postkodlotteriet, Oddset, Triss och Lotto*.

*Baserat på Lotteriinspektionens lista över de omsättningsmässigt största spelprodukterna före utbetalda vinster 2014

Så fungerar V75 Boost

Spelare som väljer att lägga till V75 Boost får ett tresiffrigt Boost-nummer på sin kupong. Får spelaren in alla tre nummer med det slumpmässigt dragna Boost-numret, multipliceras spelarens V75-vinst enligt nedan:

  • 10 x pengarna på 7 rätt.
  • 100 x pengarna på 6 rätt.
  • 100 x pengarna på 5 rätt.

Spelare som inte vinner på sitt V75-spel, har chansen att enbart vinna på sitt Boost-nummer:

  • Alla tre siffrorna rätt i det dragna Boost-numret: 500 kr
  • De sista två siffrorna rätt i det dragna Boost-numret: 150 kr
  • Den sista siffran rätt i det dragna Boost-numret: 50 kr

Sport | Trav & Galopp
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login